"Saya nak duit raya Cik Misya!!!"

hai.... sy nak duit raya... 
nak penuhkan tabung.. hehe
kenangan yg xdapat lupa sepanjang 25 tahun beraya.. ecececece =)
ms ni raya kat umah tok @taiping.. 
time ni ms sekolah rendah g la beraya ngan sepupu sepapan, adik beradik...
ade satu umah ni bajet umah besaq dpt lah duit byk.... alahai
dah la skit duit syiling 5kupang je bg... punye lah lama dok dalam bilik nk amek duit raya..
huhu
xpela terimalah seadanya... pasrah walaupun xpuas hati dpt 5kupang... =)

pas tu g beraya kat umah seterusnya sampai la hbs satu lorong tu patah balik kena lalu umah besaq 
tu lagi... ms lalu nmpak parent, unty ade umah tu.. ape lagi pergilah lagi sekali...
pas mkn smua ayah perkenalkanlah ni anak dye..
dapat duit raya dr anak tuan umah yg bg 5 kupang tu...
dalam sampul tu dpt rm2..
ms tu kire ok dah kalu rm2
wah shuke!! shuke!! terus sengih sampai ke pipi.. =) mcm ni.. haha
nak duit raya kena wat muka xtahu malu... hahaha wpon dh dtg 2x umah tu
sekian.... ceritera raya sy... =)

soalan saya untuk cik misya :
baju n kasut raya berapa pasang tahun ni???? =)

nak Join?? klik banner kat atas

tarikh tutup : 31 ogos 2012 jam 12 tgh malam... cepat2 de ms sehari lagi


{。^◕‿◕^。} SILALAH LIKE DAN KOMEN.. {。^◕‿◕^。}

5 comments:

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is singgah dari Segmen Saya nak duit raya Cik Misya!!!, is dah follow sini nanti jemput lah singgah blog is yer? http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Fara chatbox fara error is komen kat sini je lah ok? Already following you.

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Thank you for joining my contest.:) Jawapan kepada soalan : Em tahun ni baju dalam 3 pasang. Kasut takde beli pun. Sebab kasut shooting banyak lagi belum pakai. huhu.. :) Jom singgah entri terbaru saya..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/doa-apabila-hati-disakiti.html

Kitty Kawaii said...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

Nur Liyana said...

Salam.
Bagi yang ada blog
dijemput untuk menyertai GA kami di:-
http://homestayskudaijohor.blogspot.com/p/ga-homestay-alya.html

 
۩۩ This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Miss Fara Chew ۩۩
۩۩ Ini Blog Miss Fara Chew. Jangan Copy, Jika Suka Sila Credit ke Miss Fara Chew۩۩