" GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo "

ye ye mr.amercorner nk bg free domain

shuke shuke shuke shuke *ulang lagi
shuke shuke shuke shuke *sekali lagi
shuke shuke shuke shuke bangat seh!!
huhu


nak join sesuatu game, kena tahu syarat2 main kan,
jom tgk ape syarat2 nyer .. 
jeng jeng jeng

Ok syarat2 nak jadi perserta/join giveaway ni.

@Buat entry khas bertajuk " GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. " 
boleh juga ikut kekreatifan anda just make sure nama amercorner ada je.

@Tempek banner yang seperti diatas ke post anda dan backlink ke entry ini 

@pilih hadiah dan copy/paste gambar hadiah(Bawah RM20) pilihan anda dari heartbeat
 ke dalam post korang. Jika menang anda akan dapat hadiah dipilih. Pilih disini

@tag kawan sekurang-kurang 3 orang. makesure dorang tahu.
@ kalu dah siap tinggalkan link entry kat komen entry GA amer ini

setiap pertandingan mesti ade hadiah kan. 
nk tengok hadiah, JOM!!

Pemilihan pemenang.
Bagi pemenang 1.lomo atau domain 1 year atau rm50.00 dan
 2.Aquapic Lomo atau domain 1 year adalah dipilih 
melalui 2 top referral ke entry ini.

ada 3x saguhati.
2x saguhati dipilih amercorner itu sendiri.
1x saguhati guna khidmat random.org

hadiah pilihan saya adelah ......

v
v
v


cantik jugak yg ni.. =)

saya nak tag



{。^◕‿◕^。} SILALAH LIKE DAN KOMEN.. {。^◕‿◕^。}

5 comments:

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen...semoga berjaya

Fara Chew said...

terima kasih pak kancil.. hehe

amercorner.blogspot.com said...

Salam singgah kat sini :D

terima kasih yer sudi join Ga Amer ni :D

Good Luck :D :D


meh terjah geng yang join Ga Am :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

akeed said...

hye!dalam segmen yg sme!sudah follow blog ni,klau sudi dtg la kt blog akid..leyg join GIVEAWAY MOVIE THE AVENGERS 2012..

http://ceriteraakid.blogspot.com/2012/05/give-away-movie-avengers2012-ceritera.html

hawa said...

datang blogwalking kat sini :p
dari segmen yang sama xD

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

 
۩۩ This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Miss Fara Chew ۩۩
۩۩ Ini Blog Miss Fara Chew. Jangan Copy, Jika Suka Sila Credit ke Miss Fara Chew۩۩